RİZE / MERKEZ - Dörtyol Şehit Halil Sadıkoğlu Ortaokulu

Dörtyol Şehit Halil Sadıkoğlu Ortaokulu

Adres
DÖRTYOL KÖYÜ DÖRTYOL KÜME EVLERİ DÖRTYOL ŞEHİT HALİL SADIKOĞLU İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 122 MERKEZ / RİZE
Ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır.
Misyon
Çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma yararlı ve toplumla uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim İLKOKUL VE ORTAOKULU MUZ AYNI BİNADA YER ALMAKTADIR.
Kaloriferli (Kömür)
Köyden her 15 dk da şehir merkezine giden dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz bulunduğu konuma bağlı olarak çevre köy ve mahallelerden gelen taşımalı öğlencilerin eğitim gördüğü taşımalı eğitim merkezli bir okuldur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz binası 2010 yılında yapılmış olup ilkokul ve orta okul aynı binada eğitim vermekteyiz. Köyümüzde okulumuzla aynı güzergahta Sağlık Ocağı, Çay Fabrikası ve Rize TOBB Fen Lisesi de yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklığı 13 km, Salarha tünel çıkışında olup ulaşım 5 dakikada saplanmaktadır.(Köyümüz; Rize /Merkez ilçede yer almaktadır.Okulumuz Rize merkeze bağlı en yakın köy konumundadır.)
Sportif Etkinlikler
Her yıl bir çok alanda egzersiz çalışmaları yapılmakta ve bu çalışmalar sonucu elde edilen ürünler Nisan-Mayıs aylarında sergilenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Orta okulumuzda düzenlenen bilimsel etkinliklere ilkokulumuz öğretmenleri ve öğrencileri olarak destek vermekteyiz.
Kodlama-Dyned-Değerler Eğitimi, 4006 Tübitak Bilim Fuarı
Diğer Hususlar
Okulumuz taşımalı eğitim vermekte olup öğrencilerimizin %92si taşımalı kapsamındadır.